Légy te is Pénzidomár.

Egy olyan világot képzelünk, ahol minden magyar a saját maga pénzügyi tanácsadója – ezt mi Pénzidomárnak nevezzük. Célunk kezedbe adni azt a pénzügyi tudást, amely által Te is Pénzidomár lehetsz, és munkára a foghatod a pénzed, hogy egy olyan életet élhess, amire mindig is vágytál.

Mi is az a DolgosPénz?

Mi is az a DolgosPénz?

A DolgosPénz.hu egy személyes pénzügyekről szóló független blog, amely megmutatja hogyan kezeld a pénzed, keress többet, és építs vagyont befektetéseid által.

A blog három probléma megoldása céljából született:

  1. A hétköznapi embereket soha nem tanítják a pénzügyekről
  2. Egész életünkben a pénzért dolgozunk, és az emberek többsége még sincs pénzügyi biztonságban
  3. A pénzügyek unalmasak és komplikáltak

Célunk az első számú forrás lenni a magyarok számára, amely segít megtanulni hogyan kezeld a pénzed, keress többet, és építs vagyont befektetéseid által annak érdekében, hogy pénzügyileg szabadabb légy.

Különböző útmutatókat készítünk, és eszközöket elemzünk, hogy segítsünk Neked a lehető legjobb pénzügyi döntéseket meghozni.

Volt valaha már olyan érzésed, hogy jobban tisztában kellene lenned a pénzügyi világgal, és többet kellene foglalkoznod a saját pénzügyeiddel is?

Volt valaha már olyan érzésed, hogy jobban tisztában kellene lenned a pénzügyi világgal, és többet kellene foglalkoznod a saját pénzügyeiddel is?

Számtalanszor hallottad már, hogy takarékoskodj, tervezz költségvetést, és fektesd be a pénzed a jövőd megalapozása érdekében, hiszen senki másra nem számíthatsz.

Ráadásul, ott van az a csúnya infláció, ami miatt a pénzed folyamatosan veszít az értékéből.

A pénzügyek komplex és ijesztő világában azonban soha nem tudtad, hogy hol kezdj.

A zsargonnal teli pénzügyi hírektől kezdve a komplex termékekig, az ember könnyen elveszik a zűrzavarban.

Nem is meglepő, hiszen soha nem tanítottak minket a pénzről az iskolában. Emiatt pedig ijesztő lehet a pénzügyi életed megtervezése.

Az MNB szerint, a magyarok “jelentős része nem rendelkezik megfelelő pénzügyi műveltséggel ahhoz, hogy kellő eredményességgel foglalkozzon a mindennapi pénzügyeivel”.

Pénzügyi tanácsadókhoz sem tudsz fordulni, hiszen vagy nem bízol bennük, vagy nem engedheted meg magadnak.

Na de akkor mégis mit kellene tenned?

Mi úgy gondoljuk, hogy a megoldást nem a pénzügyi tanácsadók jelentik

Mi úgy gondoljuk, hogy a megoldást nem a pénzügyi tanácsadók jelentik

A legtöbb ember pénzügyi helyzete nem eléggé komplikált, hogy megkövetelje egy pénzügyi tanácsadó magas díjait.

Amire valójában szükségünk van az a közérthető és hozzáférhető pénzügyi oktatás.

Egy olyan korszakban élünk, amelyben szeretjük saját magunk kezébe venni a dolgokat, és mi magunk akarjuk meghozni a számunkra fontos döntéseket.

Ezért hoztuk létre a DolgosPénzt, amely által forradalmasítani akarjuk a pénzügyi oktatást – szórakoztatóvá, közérthetővé és hozzáférhetővé akarjuk tenni azt.  

Egy olyan platformot szeretnénk építeni, amelyet minden egyes pénzügyi döntésed előtt konzultálhatsz, és egy olyan közösséget akarunk létrehozni, amelyhez bármikor bizalommal fordulhatsz.

A magabiztos pénzügyi döntésekhez szükséges információk és eszközök közérthetővé és elérhetővé tételével a kezedbe szeretnénk adni a hatalmat, hogy saját magad pénzügyi tanácsadója lehess – ezt mi Pénzidomárnak hívjuk.

Ehhez közérthető útmutatókat és elemzéseket készítünk, különböző eszközöket hasonlítunk össze annak érdekében, hogy a számodra szükséges összes információ rendelkezésre álljon.

A végső cél nem az, hogy vakon kövesd az útmutatásainkat. Azt szeretnénk, hogy a megfelelő tudás birtokában képes légy magabiztos pénzügyi döntéseket hozni saját magad számára, amelyek által pénzügyileg szabadabb lehetsz.

Mi – és az egész  DolgosPénz közösség – csak azért vagyunk, hogy Neked ebben segítsünk.