KEZDD EL ÉPÍTENI A PORTFÓLIÓDAT MÉG MA!

Építs vagyont és alapozd meg a pénzügyi jövődet a saját ETF portfóliód felépítésével

A könyv az alapoktól kezdve megtanít neked mindent, amit tudnod kell a lehető legegyszerűbb – ugyanakkor leghatékonyabb – ETF portfólió kialakításához, amellyel hosszú távon sikeresen gyarapíthatod a vagyonodat.

Lépésről lépésre – konkrét gyakorlati példákon át – bemutatja hogyan építhetsz fel egy személyes helyzetedhez igazodó portfóliót. Mire vársz még? Kezdd el építeni A szimpla portfóliódat MÉG MA!

Tekintsd meg a tartalomjegyzéket

A Szimpla Portfolio 3qrt

Érj el magasabb hozamokat a profi befektetők 90%-nál, mindössze évi 2-3 óra időbefektetéssel…

Kinek szól a könyv?

Meg szeretnéd alapozni a saját és a családod pénzügyi jövőjét?

Meg akarod védeni a pénzedet az inflációtól és hosszú távon gyarapítani szeretnéd a vagyonodat?

A saját kezedbe szeretnéd venni a befektetéseid irányítását és egy személyes helyzetedhez igazodó portfóliót szeretnél kialakítani?

Eleged van abból, hogy az interneten elérhető portfólióképzésről szóló információk magyarok számára használhatatlanok?

Nem akarod a szabadidőd nagy részét egyedi részvények elemzésével tölteni? A lehető legegyszerűbben, minimális időbefektetés mellett – ugyanakkor az elmúlt évek leghatékonyabb stratégiája révén – szeretnéd gyarapítani a vagyonodat?

Izgatottan várod, hogy megtudd milyen tényezőket kell figyelembe venned a saját ETF portfóliód kialakítása során? Készen állsz arra, hogy még ma elkezd a portfóliód összeállítását?

Akkor ez a könyv Neked szól! Még MA elkezdheted építeni a SAJÁT szimpla portfóliódat!

"Alapvetően egy befektetés van, ami minden mást leköröz: fektess saját magadba!"

MIT MONDANAK AZOK, AKIK MÁR OLVASTÁK A KÖNYVET?

MIT NYERSZ, HA ELOLVASOD A KÖNYVET?

A könyv elolvasása után képes leszel felépíteni egy sikeres, hosszú távú ETF portfóliót

Az alapoktól kezdünk

Az alapokkal kezdünk, és átbeszélünk mindent, amit tudnod kell egy hatékony ETF portfólió kialakításához. Még abban az esetben is, ha már vannak ETF-jeid, a legtöbb ember figyelmen kívül hagy néhány kulcsfontosságú elemet az ETF-ek kiválasztása és a portfóliójuk felépítése során.

Egyszerűség. Egyszerűség. Egyszerűség.

A befektetéseket sokan szeretik elkomplikálni, de ez csak egyvalakinek jó: a pénzügyi iparágnak. Az igazság az, hogy a befektetések nem komplikáltak. A könyvben a lehető legegyszerűbben, laikusok számára is könnyen érhető módon ismertetem a hatékony portfólióképzéshez szükséges tudnivalókat.

Rengeteg időt spórolhatsz

A bemutatott stratégiával nem kell egyedi részvények elemzésével töltened a napjaidat. Mindössze évi 2-3 órát kell foglalkoznod a befektetéseiddel, az év többi részében robotpilótán fut…

Megtanulod kiválasztani a számodra legjobb ETF-eket és a portfólióképzés csínját-bínját

Ahogy a mondás tartja “Adj egy embernek egy halat és enni adsz egy életre. Tanítsd meg halászni és enni adsz egy életre”. Bár a könyvben halat is kapsz (konkrét ETF-eket is bemutatok), legfőképp halászni fogsz megtanulni (az ETF kiválasztás és  portfólióképzés módszerét fogod ismertetni, amelyet egy életen át kamatoztathatsz)

Magasabb hozamokat érhetsz el

A könyvben bemutatott ETF portfólióval történelmileg a profi befektetők kb. 90%-nál magasabb hozamot érhettél el (bármennyire is hihetetlenül hangzik, a számok nem hazudnak). Ennek köszönhetően az elmúlt évtizedek leghatékonyabb tőzsdei befektetésével gyarapíthatod a vagyonodat

Így vélekednek a világ neves befektetői a könyvben bemutatott portfólióról:

MI MINDEN VAN A KÖNYVBEN?

Nézzük mi mindent találsz meg A szimpla portfólió könyvben, amelyet kifejezetten magyar kisbefektetők számára készítettem…

Gyakorlati útmutatás

A szimpla portfólió tulajdonképpen egy gyakorlati útmutató a legegyszerűbb ETF portfólió kialakításához, amellyel felülteljesítheted a befektetők többségét. Úgy is gondolhatsz rá, mint egy kézikönyvre. Éppen ezért számtalan gyakorlati példát találsz benne.

Személyre szabott portfólió összeállítása

Megtanulod hogyan kell az alapoktól kezdve felépíteni egy olyan befektetési portfóliót, amely igazodik a saját helyzetedhez, céljaidhoz, befektetési időtávodhoz és kockázattűrő képességedhez. Csak úgy lehetsz sikeres a befektetéseidben, ha a portfóliódat a saját helyzetedhez mérten alakítod ki.

Legfontosabb portfólióképzési alapfogalmak

Megismered a sikeres, hosszú távú passzív ETF portfólió kialakításához szükséges legfontosabb alapelveket.

Eszközallokáció meghatározása

Megtanulod hogyan kell meghatároznod a részvények és kötvények közötti eszközallokációdat.

ETF-ek kiválasztásának módszere

Megtanulod, hogy milyen tényezőket kell figyelembe venned részvény és kötvény ETF-ek kiválasztása során, illetve hogy hogyan választhatod ki a számodra ideális ETF-et.

Konkrét portfólió és ETF-ek

A könyvben bemutatom a lehető legegyszerűbb – ugyanakkor a leghatékonyabb – ETF portfóliót, amellyel történelmileg felülteljesíthetted a befektetők többségét. Konkrét részvény és kötvény ETF-eket is mutatok és összehasonlítok.

Megtudhatod mibe fektetek én

Elárulom, hogy hogyan épül fel a saját ETF portfólióm és konkrétan milyen eszközökből tevődik össze.

Hasznos eszközök

Számos hasznos eszközt bemutatok – konkrét példákon át –, amelyeket használhatsz a portfóliód kialakításához, befektetési profilod feltérképezéséhez, konkrét ETF-ek kiválasztásához, illetve a portfóliód fenntartásához.

Made for Hungary

Az amerikai piacra írt befektetési könyvekből a piacon nincs hiány. Ezek többsége azon magyarok számára nem alkalmazható. A szimpla portfólió magyaroknak íródott, magyar szabályokat, viszonyokat figyelembe véve!

MAGASABB HOZAM, KEVESEBB IDŐRÁFORDÍTÁSSAL?

Nem túl gyakori az életben, hogy kevesebb munkával lehet több pénzt keresni, a befektetés azonban ilyen – amennyiben jól csináljuk! Erre adtak bizonyítékot az elmúlt évtizedekben az olyan passzív befektetések, mint az indexkövető ETF-ek, amelyek az egyik legnépszerűbb befektetésekké váltak a kisbefektetők körében.

ÉS VAN MÉG VALAMI….

INGYENES BÓNUSZOK!

A könyvben megkapod az összes tudnivalót, amire szükséged van egy sikeres ETF portfólió kialakításához. Az alapoktól kezdve, lépésről lépésre bemutatja a portfólióképzés folyamatát, tele van gyakorlati példákkal, hasznos eszközökkel, amelyeket Te is használhatsz (ingyenesen!).

De van még valami….

Máté Norbert

LépÉsről lépÉsre

Építsd fel a saját ETF portfóliódat 4 egyszerű lépést követve

A befektetéseknek nem kell bonyolultnak lenniük. A pénzügyi iparág persze próbálja elhitetni velünk, hogy komplikáltak, hiszen így befektetéseinket rájuk bízva orbitális profitokra tehetnek szert. De a sikeres befektetéshez nincs szükséged pénzügyi diplomára. Mindössze négy egyszerű lépést követve, néhány óra alatt Te is készen állsz majd a saját passzív ETF portfóliód kialakítására:

1. Az eszközallokációd meghatározása

2. Diverzifikáció alkalmazása eszközosztályokon belül (részvény- és kötvényindex kiválasztása)

3. Konkrét részvény és kötvény ETF-ek kiválasztása

4. A portfóliód időnkénti újrarendezése

A Szimpla Portfolio 3qrt

Válaszok a gyakran feltett kérdésekre

 • A könyvet sikeres fizetés után azonnal megkapod. A megrendelést visszaigazoló e-mailben kapni fogsz egy linket, amelyre kattintva azonnal letöltheted az e-Könyvet.
 • A könyvet egyébként a DolgosPénz fiókodon belül is elérheted és bármikor újra letöltheted.
 • A könyvet és a velejáró bónuszokat a megrendelést visszaigazoló e-mailben található linkekre kattintva töltheted le.
 • Később ezeket a DolgosPénz fiókodon belül is elérheted és letöltheted ahányszor csak szeretnéd. És mivel örökös hozzáférést kapsz a könyvhöz és a bónuszokhoz, így ezek jövőbeli, frissített változata is azonnal elérhetővé válik a fiókodon belül, mindössze annyi a dolgod, hogy újra letöltsd ezeket.
 • A szimpla portfólió digitális e-Könyv, nem fizikális papírborítású. Ennek több előnye is van:
  • Bármilyen digitális eszközön el tudod olvasni (legyen szó laptopról, tabletről vagy okostelefonról)
  • A könyv jövőbeli frissítéseihez is hozzáférsz, illetve későbbi változatait is megkapod ingyenesen (mindössze újra le kell töltened a könyvet a DolgosPénz fiókodon belül)
  • A könyvben számos eszközt mutatok, amelyeket a könyvben található linkekre kattintva közvetlenül elérhetsz
  • Környezetbarátabb, mint a papíralapú könyv
 • Természetesen megértem, hogy vannak, akik kényelmesebbnek találják a papíralapú könyvek olvasását. A könyv kinyomtatása (saját célra) természetesen megengedett (de ne feledd, hogy a digitális alapú olvasással kíméled a környezetet).

Természetesen igen! A könyvet időnként fogom frissíteni, új részekkel bővíteni, hogy mindig naprakész anyagból tanulhass és a hasznát vehesd a legújabb eszközöknek. A könyvhöz és a bónuszokhoz örökös hozzáférést kapsz, így ezek összes jövőbeli változatát is megkapod ingyenesen. Mindössze annyi a dolgod, hogy a DolgosPénz fiókodon belül újra letöltsd ezeket.

Az e-Könyv ára 5 990 forint. A könyv mellé számos hasznos bónuszt is kapsz.

 • A könyvet bankkártyás fizetéssel tudod kifizetni a Stripe szolgáltatásán keresztül, mely a legbiztonságosabb technológiával működik.

 • Átutalásos fizetés sajnos nem lehetséges. Ma már ez a standard weboldalaknál, így neked sem érdemes félned tőle.
 • A szimpla portfólió kezdőknek szól, nyelvezete laikusok számára is érthető formában íródott. A könyv a portfólióképzéshez szükséges alapfogalmak ismertetésével indít, mielőtt a gyakorlati megvalósításra térne.
 • Ugyanakkor a könyv azt feltételezi, hogy már tudod mik azok a részvények, kötvények és ETF-ek, illetve érted ezek működését legalább alapvető szinten. Mindhárom témában elérhetővé tettem egy kezdőknek szóló, átfogó útmutatót, amelyet elolvasva, megszerezheted a szükséges alaptudást annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki a könyvből.

A könyvet nem ajánlom azoknak, akik:

 • A piaci hozamnál magasabb hozamot szeretnének elérni annak ellenére is, hogy több tanulmány alátámasztja, hogy erre a profi befektetők többsége sem képes
 • Akik egyedi részvények és/vagy kötvények elemzésével szeretnék tölteni napjaik nagy részét
 • Akik spekulálni, kereskedni és/vagy a piaci rövid távú mozgásaiból szeretnének abnormális profitokra szert tenni
 • Akik nem hosszú távra tervezik a befektetéseiket, a jelen könyvben bemutatok elvek, stratégiák nem használhatók rövid távon